HORECA

Voor de Nederlandse hotels en horeca, Anne Celeste's natuurlijk gestabiliseerde boeketten en bloemdecoraties. Echte, verse bloemen die door een uitgekiend procedé maandenlang vers blijven. Een duurzaam bloemproduct met alleen maar voordelen.

Met Anne Celeste bent u altijd voorzien van vers bloemwerk in de gewenste uitstraling. Voeg hier de tijd- en kostenbesparing aan toe en het zijn niet alleen de bloemen die een glimlach op uw gezicht toveren.

Iedere 4 weken bezorgen medewerkers van Anne Celeste natuurlijk-gestabiliseerd bloemwerk in de vorm van boeketten en/of tafeldecoraties. Op deze manier bent u altijd gegarandeerd  van mooi, vers bloemwerk.

Ook voor de aankleding met planten voor uw interieur en/of terras kunt u rekenen op Anne Celeste. Het zeer uitgebreide assortiment  hydrocultuurplanten en de smaakvolle collectie potterie geven uw bedrijf de gewenste uitstraling.

Met Anne Celeste bent u altijd verzekerd van gezonde, verse bloemen en planten voor een scherpe prijs. Professioneel en persoonlijk advies, maatwerk en uniek in haar soort.

Anne Celeste inspireert.