ENTREE AANKLEDING.

 

De eerste indruk bij binnenkomst van uw bedrijf kan veelbetekenend zijn. Met de professionele entree-aankleding van Anne Celeste zorgt u ervoor dat uw relaties zich welkom voelen zodra ze bij u binnen stappen.

Anne Celeste biedt u de kans om het hele jaar door vers bloemwerk op de balie te hebben of op de tafel in de wachtkamer. De verhuur van boeketten en bloemdecoraties van natuurlijk-gestabiliseerde bloemen zorgt ervoor dat uw bloemen altijd in bloei staan. Gestabiliseerde bloemen zijn echte, verse bloemen die door een speciale behandeling erg lang vers blijven. Maandelijks of per kwartaal ontvangt u nieuw bloemwerk en worden de gebruikte bloemstukken weer opgehaald.

Uw entree aankleden met groeiende en bloeiende planten behoort ook tot de mogelijkheden. Anne Celeste biedt een ruim assortiment aan hydrocultuurplanten en stijlvolle plantenbakken- en potten. Met advies op maat en een schat aan ervaring in dit vakgebied zorgt Anne Celeste ervoor dat uw bezoekers zich bij binnenkomst al meteen welkom voelen.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend "inspiratie" gesprek of nadere  informatie.

Anne Celeste Inspireert.