GESTABILISEERD BLOEMWERK

Met Anne Celeste's natuurlijk-gestabiliseerde bloemwerk bent u maandenlang verzekerd van prachtige boeketten en/of bloemdecoraties geheel samengesteld naar uw wensen. Ook als geschenk voor bijvoorbeeld de jarige job of het gelukkige bruidspaar. U komt met een uniek en blijvend cadeau voor de dag.

U heeft een prachtig boeket staan, dan is het toch altijd weer jammer als het na een week afgelopen is. De bloemen gaan hangen en de blaadjes vallen uit, er is geen redden meer aan. Met de collectie gestabiliseerde bloemen van Anne Celeste heeft u zeker een jaar plezier van uw met zorg samengestelde boeket of bloemdecoratie. Professioneel opgemaakt naar uw wensen bent u met Anne Celeste verzekerd van exclusief, vers en altijd fris bloemwerk.

Volledig naar uw wensen levert Anne Celeste de mooiste boeketten en bloemdecoraties. Een prachtige stamroos die tot de volgende Valentijnsdag in bloei blijft zonder dat deze water hoeft te hebben is toch iets heel bijzonders. Ook kunt u een exclusief boeket aanbieden om hiermee iemand gelukkig te maken met een blijvend en bijzonder cadeau.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Nieuwsgierig geworden? Bel of mail voor vrijblijvend aanvullende informatie of een "inspiratie' gesprek.

Anne Celeste inspireert.