INTERIEUR BEPLANTING

Het aankleden van uw interieur met onderhoudsvriendelijke groene planten hoeft u niet de hoofdprijs te kosten. Met Anne Celeste's planten gekweekt op basis van hydrocultuur bent u voor een scherpe prijs voorzien van gezonde en sterke planten.

Anne Celeste geeft beplantingsadvies op maat zodat u binnen uw budget het gewenste effect bereikt. Rekening houdend met de luchtvochtigheid en lichtinval krijgt u advies over de juiste beplanting. Door jaren ervaring in dit vakgebied is Anne Celeste de aangewezen partij om u te adviseren en bovenal ook te inspireren.

Planten op basis van hydrocultuur hebben een eigen bewateringssysteem waardoor u slechts één maal per maand het water hoeft bij te vullen. Met hydroplanten haalt u het groene gemak in huis, ook zonder groene vingers is houdt u uw planten op eenvoudige wijze gezond en sterk.

Met de zeer uitgebreide collectie potterie van Anne Celeste is er altijd de perfecte pot of bak om uw planten een geschikte, stijlvolle en solide basis te geven. Anne Celeste biedt potten in alle soorten, maten en kleuren. Van exclusief handgemaakt, klassiek tot strak modern design.

Nieuwsgierig geworden? Aarzel niet en neem contact op voor vrijblijvend aanvullende informatie.

Anne Celeste inspireert.