INTERIEUR BEPLANTING

U maakt  keuzes voor de inrichting van het interieur van uw horecagelegenheid. Gezonde groene planten horen daar bij en zorgen voor de juiste ambiance.

Anne Celeste biedt de mogelijkheid om exclusief gestabiliseerd groen te plaatsen dat jaren groen en fris blijven en waar geen enkel onderhoud aan hoeft te worden gedaan. Gestabiliseerde planten zijn echte planten die door een uigekiend procedé jaren groen en fris blijven.

Gestabiliseerde planten zijn geschikt voor alle interieurs en blijven groen en gezond zelfs als er weinig tot geen daglicht is. Vanaf nu geen kunstplanten meer en ook geen slecht bloeiende en groeiende planten meer. Gestabiliseerde planten zijn de toekomst.

Toch liever groeiende planten? Dan is hydrobeplanting de oplossing voor u. Dit zijn onderhoudsvriendelijke planten die onder moeilijke omstandigheden toch kunnen groeien en bloeien. Anne Celeste maakt voor u een plantenplan waarmee rekening word gehouden met lichtinval en verwarming en/of airconditioning om tot een optimale groenaankleding te komen.

Wilt u zich laten inspireren? Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvend inspiratiegesprek.

Anne Celeste inspireert.