GESTABILISEERD BLOEMWERK

Natuurlijk gestabiliseerde bloemen zijn echte, verse bloemen die door een uitgekiend milieuvriendelijk procedé meer dan een jaar vers blijven. Duurzame bloemen en bloemdecoraties met enkel voordelen. Grote boeketten voor minder dan €10,- per week, tafeldecoraties vanaf €4,50 per maand.

Iedere horecagelegenheid met verse bloemen kan geld besparen met gestabiliseerd bloemwerk. Dat het bloemwerk van Anne Celeste duurzaam is is natuurlijk helemaal mooi meegenomen. Het verschil tussen een gewone verse bloem en een gestabiliseerde verse bloem is niet te zien.

Hoe werkt Anne Celeste: U bepaalt welke kleuren en stijlen u wilt. Wij bezorgen de gewenste bloemdecoraties en ruilen deze na een maand of een kwartaal om voor nieuw gestabiliseerd, vers bloemwerk. U bent verzekerd van exclusieve bloemdecoraties waar u geen omkijken naar heeft en waar uw gasten van onder de indruk zullen zijn. Altijd verse bloemen, het kan met Anne Celeste.

Benieuwd naar de mogelijkheden?  Vraag een proefplaatsing aan of neem contact op voor aanvullende informatie of een oriënterend gesprek.

Anne Celeste inspireert.