PARTICULIER

Met de uitgebreide collectie bloemen, planten en potterie van Anne Celeste kiest u voor topkwaliteit. Heel exclusief zijn de gestabiliseerde bloemen. Dit zijn echte, verse bloemen die door een uitgekiend procedé tot meer dan een jaar in bloei staan en vers blijven.

Het grote voordeel is dat u niet meer wekelijks een nieuw boeket hoeft aan te schaffen en dat de gestabiliseerde bloemen ook in zeer donkere ruimtes altijd mooi blijven. U bent met één boeket voor maanden verzekerd van mooie, verse bloemen waar geen enkel onderhoud aan hoeft te worden gepleegd. Geen zijde, geen kunststof maar echte bloemen.

Anne Celeste biedt ook complete interieur- en terrasbeplanting waarbij uw wensen en gemak in onderhoud centraal staan. Planten gekweekt op basis van hydrocultuur zijn onderhoudsvrij en het bewateringssysteem zorgt ervoor dat uw planten nooit meer te veel of te weinig water zullen krijgen.

Naast haar collectie bloemen en planten heeft Anne Celeste een zeer uitgebreid assortiment hoogwaardige bloembakken- en potten in werkelijk alle soorten, kleuren en maten. Bent op zoek naar iets specifieks of wilt u zich laten inspireren? Dan is Anne Celeste er voor u.

Anne Celeste inspireert.