ZAKELIJK

De entree van uw bedrijf, die eerste indruk die zo belangrijk is. De juiste planten in hoogwaardige plantenbakken maken van uw ontvangstruimte een echte binnenkomer. Passende bloemdecoraties en/of bloemstukken van onderhoudsvrije en altijd verse gestabiliseerde bloemen zorgen voor kleur en sfeer op de balie bij binnenkomst of op tafel in de vergaderruimte.

Een kantoor, showroom of bijvoorbeeld een artsenpraktijk met bloemen en planten heeft merkbare positieve effecten op de  mensen die er verblijven. Planten op de werkplek verdampen water, zuiveren de lucht en zorgen voor een prettige atmosfeer. Ze houden de werkplek gezond en stabiel. En natuurlijk wil het oog ook wat, het kleedt uw kantoor aan.

De keuze voor echte planten op kantoor is de juiste keuze. Wilt u uw hele interieur van planten voorzien of enkel voor het werkklimaat een aantal geschikte planten plaatsen? Anne Celeste plaatst, adviseert en verzorgt de planten voor u.

Welke planten worden gebruikt op welke locatie is afhankelijk van meerdere factoren zoals luchtvochtigheid, airco, temperatuur en de hoeveelheid licht. Met de kennis en expertise van Anne Celeste maakt u altijd de beste keus.

Anne Celeste inspireert.